Einde vakantie
Na dinsdag een luierdag gehad te hebben in Christchurch werd het gisteren toch weer een ren-je-rot-dag om toch nog wat van Christchurch te kunnen zien. We vonden het allebei een leuke stad met mooie gerestaureerde gebouwen. We zijn tegen de avonddoor de Botanische tuinen gelopen waar veel bloeiende planten stonden. Het park wordt 's avonds afgeslotenen het werd nog evenzoeken naar een uitgang, maar we zijn er uit gekomen.
Nu onze laatste log vanaf Changi Airport, Singapore. We hebben hier eenuur of 6 om door te brengen maar dat gaat wel goed komen.De terugreis is voor ons gunstig qua tijdzones. Dadelijk nemen we nog even een duik in het zwembad hier op het vliegveld, en daarna nemen we een pilletje. Dan moeten we bij Amsterdam weer zo ongeveer bij onze positieven komen. Maar als slapen we niet, we vermaken ons goed, met keuze uit 80 films, 100 tv programma, taalcursussen, spelletjes (ook tegen elkaar), etc etc.
Einde vakantie, dus einde log. We hopen dat jullie het leukgevonden hebben om mee te'reizen'. Het kostte ons veel meer tijd dan verwacht. We vonden het leuk om reacties te krijgen, dat heeft ons gemotiveerd om er toch mee door te gaan. En voor de rest gaan we jullie live bijpraten!
Welkom thuis Peter en Annemarie.
De vakantie zit er nu op, inderdaad hebben wij heel erg genoten van jullie reisverhalen.
Het heeft jullie best veel tijd gekost deze log, maar
zo hebben wij jullie reis door NZ mee kunnen maken. n Ook voor ons was het steeds weer een belevenis.
We hopen, dat de jetlag niet al te erg zal zijn en kunnen we inderdaad de volgende keer weer live met jullie praten.
Liefs, groetjes ma en groetjes van Janny
( Einde van ons verhaal. )
Zo globetrotters,
Jammer voor jullie dat het er al weer op zit.
En voor ons ook jammer dat we niet meer mogen/kunnen meereizen.
Wij hebben erg genoten van jullie verhalen en foto's en hopen snel "live" te horen hoe het was.
Groetjes, Mark en Margriet